پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
قیمت فرو کروم کم کربن
نوشته شده در چهار شنبه 30 فروردين 1402
بازدید : 275
نویسنده : user

کاربرد فرو کروم کم کربن

همانطور که گفته شد کاربرد اصلی فرو کروم ( کم کربن ) ( Low carbon ferrochrome ) در صنعت تولید فولاد به ویژه تولید فولاد های زنگ نزن می باشد به طوری که امروزه در تمام کارخانه های تولید فولاد زنگ نزن از این محصول استفاده می شود. دلیل اصلی استفاده از فرو کروم ( کم کربن ) اضافه کردن عنصر کروم موجود در آن، به محصول نهایی می باشد. 

در حال حاضر از فرو کروم ( کم کربن ) برای افزایش سختی و مقاومت فولاد و جلوگیری از افت استحکام آلیاژ در هنگام افزایش دما استفاده می شود. افزوده شدن عنصر کروم به فولاد باعث بهبود کیفیت جوش محصول نهایی، افزایش مقاومت نسبت به خوردگی، افزایش مقاومت نسبت به سایش، افزایش استحکام فریت و … می شود و بر روی خواص مکانیکی آن نیز تاثیر گذار است و آنها را بهبود می بخشد.

قیمت فرو کروم ( کم کربن )

در حال حاضر عوامل مختلفی بر روی قیمت فروش فروکروم کم کربن تاثیر می گذارند. از سری عوامل تاثیرگذار بر روی قیمت فرو کروم ( کم کربن ) ( Low carbon ferrochrome ) می توان به نوسانات نرخ ارز، درصد عناصر به کار رفته در محصول نهایی، برند و کارخانه تولید کننده فرو کروم ( کم کربن ) ( Low carbon ferrochrome ) و … اشاره کرد.

در حال حاضر درصد وزنی عناصر بیشترین تاثیر کلی و نوسانات نرخ ارز بیشترین تاثیر را بر روی قیمت فرو کروم کم کربن وارداتی دارد. درصد عناصر موجود می تواند عملکرد، کیفیت، کاربرد و … را تعیین نماید به همین دلیل بیشترین تاثیر را بر روی قیمت خرید و فروش فرو کروم ( کم کربن ) ( Low carbon ferrochrome ) دارد.

جهت اطلاعات دقیق تر در خصوص قیمت  فرو کروم کم کربن با مراجعه به وب سایت آریا متال و یا سایت دیجی کالا با فروکروم کم کرین و پرکربن آشنا شده و با بهترین قیمت و کیفیت خریداری نمایید.


:: برچسب‌ها: فرو کروم کم کربن ,



فرومنگنز متوسط کربن
نوشته شده در سه شنبه 22 فروردين 1402
بازدید : 273
نویسنده : user

فرو منگنز متوسط کربن در خانواده فرو آلیاژ های صنعتی قرار گرفته که کاربرد های بسیار گسترده ای نیز در صنعت ريخته گري فلزات دارد. این فرو آلیاژ علاوه بر منگنز و کربن دارای عناصر دیگری نیز می باشد که در برخی مواد به عنوان ناخالصی شناخته می شوند.

به عنوان مثال شما می توانید حدود ۱ درصد وزنی سیلیس، ۰.۲ درصد وزنی فسفر و حدود ۰.۰۲ درصد وزنی گوگرد را نیز در این فرو آلیاژ مشاهده فرمایید.


کاربرد فرومنگنز متوسط کربن


فرومنگنز متوسط کربن دارای کاربرد های بسیار گسترده و قابل توجهی می باشد. به طوری که امروزه از این عنصر به عنوان یکی از مهم ترین مواد اولیه بسیاری از صنایع می شود. از مهم ترین کاربرد های فرومنگنز متوسط کربن می توان به تولید فولاد اشاره کرد.


یکی از مهم ترین فرآیند هایی که در زمان تولید فولاد با آن روبرو هستیم، اکسید زدایی و گوگرد زدایی می باشد. امروزه اکسید زدا های مختلفی تولید و به بازار عرضه شده اند که شما می توانید از آنها استفاده نمایید. اما هزینه استفاده از این محصولات و در نهایت بازدهی آنها مناسب و قابل توجه نمی باشد.
فرو منگنز متوسط کربن یکی از فرو آلیاژ هایی می باشد که به منظور کاهش آسیب های ناشی از وجود گوگرد، اکسیژن و … مورد استفاده قرار می گیرد. این فرو آلیاژ علاوه بر هزینه کم، بازدهی و عملکرد بسیار مناسبی نیز از خود به نمایش می گذارد.


لازم به ذکر است که علاوه بر موارد فوق از فرومنگنز متوسط کربن برای کروی سازی مواد در ریخته گری، جلوگیری از تشکیل کاربید ها، افزایش سختی و استحکام آلیاژ فلزی: بهبود خواص گرم آلیاژ، از بین بردن تاثیرات مخرب سولفور آهن و … استفاده می شود. همچنین فرومنگنز متوسط می تواند سبب کاهش تشکیل ناخالصی در مذاب آهن شود.


خرید فرومنگنز متوسط کربن


شما می توانید برای خرید فرومنگنز متوسط کربن به وب سایت آریا متال مراجعه فرمایید. در حال حاضر امکان خرید اینترنتی فرومنگنز متوسط کربن ، انواع فرو آلیاژ های صنعتی، انواع آمیژان ها، فلزات رنگین و … از طریق فروشگاه اینترنتی و وب سایت آریال متال وجود دارد.


:: برچسب‌ها: فرومنگنز ,



راهنمای انتخاب فلزات رنگین
نوشته شده در چهار شنبه 16 فروردين 1402
بازدید : 327
نویسنده : user

فلزات رنگین از جمله شمش منیزیم در طبیعت یافت می شوند و در رنگ های مختلفی مانند طلایی، مسی، نقره ای، قهوه ای و غیره وجود دارند که هر کدام برای مصارف خاصی مورد استفاده قرار می گیرند. دلیل نامگذاری این فلزات دقیقا به دلیل رنگ و تنوع آنهاست. 

فلزات رنگی در انواع مختلفی وجود دارند به طور مثال : 

فلز نیکل

یکی دیگر از فلزات رنگین، فلز نیکل است که کاربرد زیادی دارد و به عنوان یک فلز نسبتاً سخت در طبیعت یافت می شود. رنگ نیکل بین سفید و نقره ای است و در دمای ۱۴۳۵ درجه سانتیگراد ذوب می شود. به دلیل نقطه ذوب بسیار بالا، مقاومت بسیار بالایی در برابر تأثیرات جوی موجود نشان می دهد. وزن اعلام شده نیکل حدود ۸,۹ است که از ترکیب فلزات آهن و منیزیم به دست می آید.

این فلز در موارد زیر کاربرد دارد:

  • صنایع الکترونیک، سیم و کابل این صنعت
  • ساخت لوله از نیکل و مس
  • نمک زدایی گیاهان
  • تبدیل آب شور به آب مایع
  • ساخت سکه
  • فولاد نیکل برای زره ​​و کلید
  • تولید آلیاژهای نیکروم و پرمالیاژ و آلیاژهای مس
  • ساخت شیشه‌های به رنگ سبز
  • نقش محافظتی برای فلزات دیگر
  • کاتالیزور هیدروژنه کردن روغن های گیاهی
  • ایجاد آلیاژ آهن و نیکل با خواص مغناطیسی در باتری های قدرتمند ادیسون

فلز سرب

سرب یکی دیگر از فلزات رنگین و خاکستری است که وزن زیادی دارد و اندازه آن حدود ۱۱,۳۴ است. سرب در ۳۳۷ و نسبتاً کم ذوب می شود. جنس سرب نرم است و به دلیل انبساط طولانی در کاربردهای مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. این فلز در اثر اکسیداسیون در هوا زنگ می زند و پوسته خاکستری نازکی سطح آن را می پوشاند.

کاربرد فلزات رنگین

فلزات رنگی برای طیف گسترده ای از کاربردهای تجاری، صنعتی و مسکونی استفاده می شود. استفاده از هر کدام با توجه به خواص مکانیکی آنها تعیین می شود، از جمله اینکه چقدر فلز می تواند به راحتی شکل بگیرد و اینکه آیا این خواص در فرآیند تغییر می کند یا خیر. بسیاری از خواص فلزات آهنی را می توان در مواد غیر آهنی نیز یافت.

به عنوان مثال، آلیاژهای آلومینیوم یا تیتانیوم می توانند در برخی موارد جایگزین فولاد شوند یا می توان خواص مغناطیسی آهن را با عناصر کبالت و نیکل ایجاد کرد. با این حال، از آنجایی که فلزات رنگین اغلب گران تر هستند، به دلیل خواص منحصر به فرد خود معمولاً به عنوان جایگزینی برای فولاد استفاده می شوند.

این ویژگی ها شامل وزن سبک، رسانایی، مقاومت در برابر خوردگی و خواص غیر مغناطیسی است. فلزات رنگین نیز نرم تر و چکش خوارتر از فلزات آهنی هستند، به این معنی که می توان از آنها برای زیبایی مانند طلا و نقره استفاده کرد.

قیمت فلزات رنگین

نوسانات قیمت فلزات رنگین به دلیل خرید و فروش و همچنین سرمایه گذاری مردم در این بخش ها بسیار حائز اهمیت است. کنترل این نوسانات در ایجاد بستری پایدار در این حوزه برای جلوگیری از خسارات احتمالی ضروری است.

 برای استعلام خرید از چند فروشگاه یا کارخانه معتبر قیمت بگیرید و با توجه به کیفیت مورد نظر خود بهترین قیمت را انتخاب کنید.

جهت بررسی بیشتر می توانید به وبسایت آریا متال هم مراجعه فرمایید تا با انواع فلزات رنگین آشنا و جهت استعلام قیمت اقدام فرمایید.

 


:: برچسب‌ها: فلزات رنگین ,



کاربرد نیکل
نوشته شده در چهار شنبه 9 فروردين 1402
بازدید : 319
نویسنده : user


عنصر نیکل نه تنها در بخش صنعتی جوامع مختلف کاربرد اشت بلکه در بخش هایی اقتصادی بسیاری از جوامع نیز حضور پیدا میکرد به طوری که در قرن ۱۸ میلادی از این عنصر برای تولید سکه استفاده می شود. به طور کلی عنصر نیکل تاثیر نسبتا چشمگیری بر روی برخی صنایع انسان ها مثل فولاد، تولید آلیاژ های گوناگون و … داشته است.

کاربرد عنصر نیکل

عنصر Nickel element امروزه به یکی مواد اولیه پر کاربرد در بسیاری از صنایع به ویژه صنایع مربوط به تولید آلیاژ های فلزی، فرو آلیاژ ها و … تبدیل شده است. به طوری که در حال حاضر بیش از ۷۰ درصد نیکل Nickel element موجود در دنیا صرف تولید فولاد های زنگ نزن می شود و ۱۸ درصد آن نیز صرف تولید آلیاژ های غیر آهنی مثل آلیاژ های آلومینیومی، تولید مواد اولیه مورد نیاز ریخته گری، تولید فرو آلیاژ ها و آمیژان های صنعتی و … می شود.

Nickel element نقش قابل توجهی در کارخانه ها و صنایع تولید باتری و آبکاری نیز دارد و جز مواد اولیه بسیار مهم و پر کاربرد این صنایع نیز محسوب می شود. دلیل اصلی کاربردی بودن این عنصر، خواص و ویژگی های منحصر به فرد آن می باشد. به عنوان مثال آلیاژ آلومینیوم نیکل Nickel element که با کمک این عنصر ساخته می شود دارای ویژگی های بی نظیری مثال مقاومت بالا در برابر فرسایش و خوردگی، چگالی مناسب، تولید آسان تر نسبت به بسیاری از فرو آلیاژ های غیر آهنی و … دارد.

صنعت آبکاری، صنعت تولید فولاد، صنعت تولید باتری، صنعت خودروسازی، صنعت شیشه سازی، صنعت ساخت آلیاژ های گوناگون و … از کاربردهای اصلی نیکل می باشد..

خرید نیکل و محصولات ریخته گری

شرکت آریا متال یکی از شرکت های معتبر و مجرب داخلی فعال در زمینه فروش مواد اولیه ریخته گری، فروش فلزات رنگین، فروش فلزات خالص و … می باشد که شما می توانید برای خرید محصولات مد نظر خود با کارشناسان اریا متال تماس بگیرید و راهنمایی های لازم برای خرید را دریافت کنید.




آلیاژ های آلومینیوم و بررسی ویژگی های آن
نوشته شده در شنبه 5 فروردين 1402
بازدید : 285
نویسنده : user

آلیاژ های آلومینیومی ( Aluminum alloys ) یک نوع پرکاربرد از آلیاژ های فلزی می باشند که کاربرد های بسیار گسترده ای دارند. این آلیاژ ها در کنار آلیاژ های آهنی از اهمیت بسیار زیادی برخوردار می باشند و در صنایع بسیار زیادی از آنها استفاده می شود.

ترکیب عنصر آلومینیوم با سایر عناصر فلزی می تواند یک آلیاژ با خواص ویژه ایجاد کند

که بشر از آن برای ساخت تجهیزات و قطعات مورد خود استفاده نماید. این آلیاژ ها انواع مختلفی دارند و به گروه های متنوعی نیز تقسیم بندی می شوند.

معرفی انواع آلیاژ های آلومینیوم ( Aluminum alloys )

1- آلومینیوم – منیزیوم

این آلیاژ با نام تجاری آلوماگ، از ترکیب عنصر منیزیوم با آلومینیوم تولید می شود. عنصر منیزیم به کار رفته در این آلیاژ ها، کمتر از ۱۰ درصد وزنی از کل آلیاژ را به خود اختصاص می دهد اما میزان کم باعث بروز تغییرات بسیار گسترده و به وجود‌امدن خواص منحصر به فردی می گردد. از سری ویژگی های این آلیاژ می توان به سبک بودن، مقاومت بالا در برابر خوردگی و فرسایش، قابلیت صیقلی مناسب و … اشاره کرد. امروزه از این آلیاژ در صنایع مختلفی مثل معماری ساختمان ها، تولید وسایل تزیینی و … استفاده می گردد.

2- آلومینیوم – مس

آلومینیوم مس یکی دیگر از بهترین آلیاژ های آلومینیوم ( Aluminum alloys ) می باشد که در لیست پرکاربردترین آنها نیز قرار می گیرد. با رساندن درصد وزنی مس به کار رفته در این آلیاژ به حدود ۶ درصد می توانید به مقاومت بسیار قابل توجهی دست پیدا کنید. این آلیاژ با توجه به ویژگی های خاص خود در صنایع بسیار حساسی مثل تولید هواپیما، صنعت هوافضا و … کاربرد دارد.

3- آلومینیوم – سیلیسیوم

آلیاژ آلومینیوم سیلیسیوم با نام تجاری آلپاکس یکی دیگر از پرکاربرد ترین آلیاژ های آلومینیوم می باشد که در صنایع مربوط به فلزات مثل ریخته گری. تولید آلیاژ های فلزی و … بسیار پر مصرف است. اضافه کردن عنصر سیلیسیم به آلومینیوم باعث می شود که مقاومت مکانیکی آلیاژ به میزان چشمگیری افزایش پیدا کند. این افزایش مقاومت در صورت رخ می دهد که میزان شکل پذیری آلیاژ به هیچ عنوان تغییر نمی کند و از آن کاشته نمی شود. در حال حاضر اغلب تولیدکنندگان آلیاژ آلومینیوم – سیلیسیوم از حدود ۱۲ الی ۱۳ درصد وزنی عنصر سیلیسیم برای ساخت آن استفاده می کنند.

4- سایر آلیاژ های آلومینیوم

همانطور که در بخش های قبلی مقاله نیز به این موضوع اشاره کردیم، آلیاژ های آلومینیوم ( Aluminum alloys ) شامل طیف گسترده ای از آلیاژ های پرکاربرد می شوند. قلع، آلومینیوم – روی، آلومینیوم – لیتیم و … همگی در لیست این آلیاژ ها قرار می گیرند. فرو آلیاژ های آلومینیومی ( Aluminum alloys ) نیز همانند آلیاژ های این عنصر بسیار پر کاربرد می باشند.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه نحوه خرید، استعلام از وضعیت قیمتی محصولات و … از طریق راه های ارتباطی موجود با کارشناسان شرکت آریا متال تماس بگیرید.